
De allerhande
Mijn maandelijkse dosis leesvoer bestaat uit de allerhande, de delicious, boodschappen magazine en de fabulous mama. Boeken lees ik eigenlijk niet (meer), mijn vrije tijd gaat op aan koken, hardlopen, af en toe tv kijken en natuurlijk ook aan mijn gezin, vrienden en familie (alias leuke dingen doen) en de was (alias die oneindige berg). Na een dag leuke dingen doen in de buitenlucht smaakte deze soep heerlijk – met dank aan de allerhande. |
|
Tomatensoep met verse pesto 6 eetlepels olijfolie Verhit 2 el olie in een pan en fruit de ui en de helft van de knoflook 3 min. Voeg de tomatenblokjes en 200 ml water toe. Laat de soep 20 min. op laag vuur koken. 2. Pureer ondertussen de rest van de knoflook, de pijnboompitten en kaas in de keukenmachine tot pesto. Voeg de rest van de olie en het basilicum toe en pureer kort. 3. Voeg de slagroom toe aan de soep en pureer kort met de staafmixer. Doe de tomaten erbij en verhit 5 min. tegen de kook aan. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4. borden of kommen. Schep de crème fraîche en pesto erop
|
0 Comments