Toverstafjes

April 03 , 2014 by: Sandra - in Traktaties

toverstafjes
Hocus, pocus, pilatus, pas

Papa, we hebben vandaag toverstafjes gemaakt. En werkten ze? Uhm nee, maar ze waren wel lekker.
Hoe fijn zou het zijn als ze zouden werken. Geen oorlog, niemand meer ziek, geen verdriet. Of wat minder zwaar, een zomer met veel zon, haar dat elke dag goed zit en natuurlijk chocolade die geen calorieen bevat. Hocus, pocus, pilatus, pas.

 

Toverstafjes
Recept voor 6 stafjes

6 soepstengels
Eetpapier (supermarkt bij het snoep)
Eetbare parels
4 blokjes witte chocolade

Knip 6 sterren uit de blaadjes eetpapier, een hartje of andere vorm die je leuk vindt kan natuurlijk ook.
Smelt de chocolade in de magnetron, ongeveer 45 seconden op 500 watt of au bain marie.
Dip de bovenkant van de soepstengels in de chocolade, en draai de soepstengels zodat de chocolade zich gelijk verdeeld.
Bestrooi ze met pareltjes en plak boven aan elk stafje een ster, het blijft goed zitten door de chocolade. Even laten drogen en smullen maar.

 

0 Comments

Voeg een reactie toe


Facebook