
Koffietijd
Zondagmiddag, tijd om mijn nieuwe melkopschuimer uit te proberen en tijd voor koekjes. Deze koekjes heb ik een paar jaar geleden bij vrienden gegeten en nu is het toch echt tijd om ze zelf een keer te maken. Ik had alleen het recept iets beter moeten lezen, ze zetten namelijk nogal uit in de oven en daar had ik geen rekening mee gehouden. |
|
Witte chocolade gember en chocolade koekjes 125 gram bloem 50 gram witte chocolade Aangezien ik witte en bruine chocolade koekjes heb gemaakt heb ik de hoeveelheden van de chocolade en gember wat aangepast, als je alleen maar witte chocolade gember koekjes wilt maken zou ik 100 gram witte chocolade en 70 gram gember gebruiken. Meng de boter en suiker tot een glad/ romig beslag en voeg dan het ei toe. Daarna kunnen de andere ingredienten worden toegevoegd (bloem, havermout, bakpoeder en zout). Verdeel dit over twee kommen voor de twee verschillende koekjes. |
![]() |
0 Comments