
Taarten maken
Er zijn super veel, goede website, voor het maken van mooie fondant taarten, met de bijbehorende tips en tricks. Daar ga ik me dan verder ook niet aan wagen. Maar het recept welke ik gebruik om de taarten mee te vullen wil ik wel graag delen, aangezien deze bij groot en klein in de smaak valt. Want soms vind ik de fondant verjaardagstaarten erg zoet. Ach, en omdat ik er wel trots op ben, deel ik ook graag mijn creaties – ter inspiratie ;-). |
|
Fondant taart maken De lekkerste botercreme Recept voor 1 taart Voor de taart: Biscuit mix 4-6 eieren Botercreme: Vulling: |
![]() |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal alvast de monchou en boter voor de botercreme uit de koelkast, dan kunnen deze op temperatuur komen. Op de verpakking van de biscuitmix staat hoe je deze moet klaar maken. |
![]() |
Wanneer de taart in de oven staat kun je de botercreme maken. Mix in een kom de monchou met de boter op een lage stand. Wanneer je geen onderscheid meer kan maken tussen beide voeg je de poedersuiker toe. Als de poedersuiker goed vermengd is met de creme voeg je het vanille extract toe, zet de stand van de mixer iets hoger en mix nog een minuutje door elkaar. Hoe de taart verder te maken: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
0 Comments