Omelet met Hüttenkäse Recept voor 4 personen:
4 eieren 4 eetlepels Hüttenkäse Zout en peper Sweet chili saus Afbak broodjes Olijfolie
Topping wat je lekker vindt, mijn favoriere combinaties: Gerookte kip met komkommer of zoete paprika Garnalen met bosui of zoete paprika Hüttenkäse met avocado Veldsla of ijsbergsla
Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de broodjes 6-8 minuten. Breek de eieren boven een kom en klop ze goed los met een vork. Roer de eetlepels Hüttenkäse erdoor heen en voeg wat zout en peper toe. Verwarm een koekenpan op het vuur en giet een scheutje olijfolie in de pan. Bak de omelet, op middelhoog vuur, in ongeveer 4 minuten bruin en gaar. Doe wat veldsla op de broodjes en daarna een kwart van de omelet. Beleg met je favoriete topping, wat extra Hüttenkäse en sweet chili saus. Smullen maar!
|
0 Comments