Kersen yoghurtijs

June 09 , 2015 by: Sandra - in Ijsjes, Koken met kinderen

Kersen yoghurt ijsjes - sandrakookt.nl
Bikini body

De zon laat zich steeds meer zien en we hebben al meerdere keren een zwembad in de tuin gehad – ik citeer hier mijn 4 jarige dochter die aan iedereen te pas en te onpas heeft laten weten dat we een zwembad in de tuin hebben. Dan zou je verwachten dat wij een leuk zwembad in de tuin hebben met opblaasdieren en misschien wel een glijbaan, nou niks is minder waar, het zwembad waar mijn dochter trots over verteld is een jip en janneke opblaasbaar zwembadje van 1 bij 1 meter.
Wat wel een echt zwembad is, is het openluchtzwembad bij ons in de woonwijk, een super mooi groot zwembad waar het heerlijk is op zonnige dagen.
En mijn lijf, die is helemaal bikini klaar! Misschien niet zo strak als ik zou willen, maar ik zag deze qoute laatst voorbij komen en ben het er helemaal mee eens.
How to get a bikini body: put a bikini on your body (and don’t give a shit about what everyone else thinks).
Enjoy the summer in your bikini!

Kersen ijsjes
Recept voor 6-8 ijsjes

100 gram kersen
300 mililiter soya of Griekse yoghurt
2 eetlepels poedersuiker

Verwijder de steeltjes en de pitten uit de kersen en snij deze in stukjes.
Doe de (soya) yoghurt in een kom of kan en roer de poedersuiker erdoor heen.
Voeg nu de kersen toe en roer kort door voor een mooi gemarmerd effect.
Schenk het fruitmengsel in de ijsvormpjes en zet ze minimaal 5 uur in de vriezer.

Heb je geen ijsvormpjes, plastic bekertjes werken ook prima.
Als stokjes heb ik deze keer rietjes gebruikt.
En om de ijsjes uit de vormpjes te krijgen heb ik de ijsjes even onder de warme kraan gehouden.

0 Comments

Voeg een reactie toe


Facebook