Zalmwrap

February 21 , 2014 by: Sandra - in Hoofdgerecht

zalmwrap
Druk, drukker, drukst

Helaas er zitten toch echt maar 24-uren in een dag, het liefst had ik er wat meer. Iets meer uren om mijn werk af te krijgen, wat meer uren op een dag om met de kinderen te spelen, nachten met meer slaap en natuurlijk meer tijd om alle lekkere recepten die in mijn hoofd zitten te koken en op te schrijven. Momenteel gaan de meeste uren echter naar mijn werk en eten we “snelle maaltijden”, prima, maar dan wel graag met wat extra groenten en vitaminen, zodat ik de dagen wat langer kan maken en de nachten wat korter.

 

Zalmwrap
Recept voor 4 personen

4 grote wraps
400 gram zalm
2 rode paprika’s
200 gram champignons
2 bosuitjes
Avocado
75 ml creme fraiche

Snij de zalm in stukken en dep droog.
Borstel de champignons schoon en snij in vieren. Snij de bosuien in ringetjes en de paprika en avocado in stukjes.
Wok de zalm 3-4 minuten en voeg dan de champignons en paprika toe, bak deze 2 minuten mee, voeg dan de bosui en avocado toe en bak nog een minuutje.
Verwarm de wraps en vul ze met het zalmmengsel en een eetlepel creme fraiche.

 

0 Comments

Voeg een reactie toe


Facebook