Kabeljauw of zalm van de barbecue Recept voor 4 personen:
4 stukken vis naar keuze (kabeljauw of zalm bijvoorbeeld) 1/2 courgette 2 tomaten 4 eetlepels pesto (zelfgemaakt of uit een potje) 1 bol mozzarella Zout en peper Optioneel blaadjes basilicum Extra: Aluminiumfolie
Snij de 1/2 courgette, tomaten en mozzarella in plakken. Dep de vis droog. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht en leg 2 plakjes courgette in het midden van de folie. Bestrooi de pakken courgette met peper en zout. Leg hierop de vis en bestrijk de vis met een eetlepel pesto. Leg hierop twee plakken tomaat. Leg enkele blaadjes basilicum op de tomaat (optioneel) en leg hierop een plak mozzarella, bestrooi met wat peper. Vouw de pakketjes dicht en zet ze in de koelkast tot de barbecue warm is. De pakketjes moeten ongeveer 10 minuten op de barbecue, dan is de vis gaar en de mozzarella heerlijk gesmolten.
Je kunt deze pakketjes ook in de oven doen – in ongeveer 10-12 minuten op 200 graden zijn ze gaar.
|
0 Comments