Geitenkaas amuse

November 18 , 2014 by: Sandra - in Amuses en Hapjes

Geitenkaas amuse -sandrakookt.nl
Gouden combinatie

Geitenkaas, honing, appel op een krokant rondje toast. Voeg nog wat geroosterd sesamzaad toe en je hebt een heerljike amuse.
Een gouden combinatie – geitenkaas en honing.

 
Geitenkaas appel amuse
Recept voor 4 personen:

75 gram zachte geitenkaas
1 eetlepel honing
2 eetlepels sesamzaadjes
1 appel
2 plakjes bruin brood
Boter
Peper

Meng de geitenkaas met de honing.
Breng op smaak met een beetje peper.
Maak bolletjes van de geitenkaas (met behulp van twee theelepels).
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan (zonder olie of boter) en rol de geitenkaas bolletjes hier doorheen. 
Zet ze in de koelkast tot je ze gebruikt. 
Steek met een (koekjes)steker 4 rondjes uit de sneetjes brood.
Snij de appel in plakken van ongeveer 1 centimeter en steek hier ook 4 rondjes uit (zonder schil).
Verwarm wat boter in een koekenpan en bak de de brood rondjes krokant.
Bak daarna de appel rondjes ook kort in de koekenpan.
Leg op elk rondje brood een rondje appel en daar op de geitenkaasballetjes.

 Geitenkaas amuse -sandrakookt.nl


Dit vind je misschien ook leuk:
Zalm roomkaas amuse - sandrakookt.nl
Zalm rooomkaas amuse
Kipfilet jonge kaas amuse
Kipfilet jonge kaas amuse
Pinguin amuse
Pinguin amuse

0 Comments

Voeg een reactie toe


Facebook