Wraps – voor bij de borrel 3X

July 11 , 2014 by: Sandra - in Amuses en Hapjes

Wraps - sandrakookt.nl
Kokende moeder

Een moeder die kookt, dat lijkt me prima en veel voorkomend. Een moeder die koken als haar hobby heeft, leuk zou je denken. Vaak wat anders op tafel, lekker helpen met bakken, leuk!  
Maar… ik wil ook overal nog een foto van, en het liefst een mooie foto. Ja, dan moet je als 3-jarige wachten voordat je mag eten en wachten duurt altijd lang.
Vandaag hadden de kinderen geluk met een kokende moeder. ‘s middags had ik verschillende wraps gemaakt om ze bij goed daglicht te kunnen fotograferen. Dus wat aten wij vandaag als avondeten, tot groot genoegen van de kinderen, wraps gevuld met zalm, kipfilet en rauwe ham. Heerlijke hpajes voor bij de borrel en ook lekker als avondeten 🙂

 
 
Wraps op 3 manieren
Ongeveer 10 stukjes per wrap

Wraps met kipfilet, zalm of ham:
4 (kleine) wraps
1 kuipje Philadelphia bieslook (over andere bieslookroomkaas)
Halve appel
Kleine ui
Kipfilet en/of zalm en/of achterham

Pel de ui en snijd deze in kleine stukjes. Schil de appel, halveer en snij de helft ook in kleine stukjes.
Doe de Philadelphia in een kom en voeg de klein gesneden ui en appel toe.
Meng deze ingredienten en maak op smaak met peper en (een beetje) zout.
Leg de wraps op het aanrecht en bestrijk ze met het philadelphia mengsel.
Beleg de wraps naar keuze met kipfilet, zalm of ham.
Rol de wraps op en wikkel ze in vershoudfolie. Leg in de koelkast totdat je ze serveert. 

Wraps met kipfilet en pesto:
4 (kleine)wraps
2 eetlepels creme fraiche
2 theelepels pesto
1 theelepel parmezaanse kaas (gerapst)
Plakjes kipfilet
50 gram rucola
 
Meng de creme fraiche met de pesto en parmezaanse kaas.
Bestrijk de wraps hiermee en beleg met kipfilet.
Leg op elke wrap wat rucola en rol ze op.
Wikkel ze in vershoudfolie. Leg in de koelkast totdat je ze serveert

Wraps - sandrakookt.nl
Wraps met carpaccio:
4 (kleine wraps)
4 eetlepels pesto
Plakjes carpaccio (carpaccio pakket)
Rucola
Parmezaanse kaas

Bestrijk de wraps met pesto. 
Leg op elke wrap enkele plakjes carpaccio.
rucola en rol ze op.
Wikkel ze in vershoudfolie. Leg in de koelkast totdat je ze serveert. 

 
Wraps - sandrakookt.nl

0 Comments

Voeg een reactie toe


Facebook