Over Sandra

Hobby, passie, verslaving? Koken is het allerliefste wat ik doe. En mijn favoriete recepten? Die deel ik het liefst met heel Nederland. Daarom ben ik gestart met Sandrakookt.nl!

Op mijn website vind je recepten to-die-for, meestal gezond – altijd lekker!
Lekker koken, met niet te veel ingrediënten. Zoek je inspiratie voor uitgebreide etentjes met vrienden of juist een simpel gerecht voor door-de-weeks? Dan zit je goed op sandrakookt.nl! Van kleine amuses voorafgaand aan een lekker menu tot zalige zondagmiddagbaksels om je vingers bij af te likken. En ook recepten om samen met (kleine) kinderen de keuken in te duiken en baby-hapjes zijn op mijn website te vinden.

Lekker koken kost gelukkig geen uren, de meeste gerechten zijn binnen 15-20 minuten gemaakt.

Babyrecepten staan ook op mijn website, geweldig vond ik het om te zien hoe ze alles proefden en gelukkig (bijna altijd) lustten. Mijn twee dochters en zoon eten tegenwoordig “met de pot mee”, maar ze zijn vaak in de keuken te vinden om te helpen, maar het liefst om te bakken, nou ja eigenlijk om te proeven.

Elke week probeer ik wel iets nieuws uit, ben je hier benieuwd naar,
volg mij dan voortaan op Facebook, Instagram en Twitter en houd de site in de gaten, want die stop ik vol met de leukste culinaire nieuwtjes en uiteraard de allerlekkerste tips.

Geniet nooit met mate !

En graag tot ziens!

Sandra

SandraOldengarm

Facebook