Sandra kookt

December 06 , 2013 by: MILKi - in Geen onderdeel van een categorie

met short

Hobby, passie, verslaving? Koken is het allerliefste wat ik doe. En mijn favoriete recepten? Die deel ik het liefst met heel Nederland. Daarom ben ik gestart met Sandrakookt.nl!
Heerlijk vind ik het om een zaterdagmiddag in de keuken te staan en dan ‘s avonds met mijn man of vrienden onder het genot van een glas wijn een 3-,4- of 5- of soms zelfs 7-gangen menu te eten. 

Op mijn website vind je recepten to-die-for, met gezonde en eerlijke ingrediënten. Zoek je inspiratie voor uitgebreide etentjes met vrienden of juist een simpel gerecht voor door-de-weeks? Dan zit je goed op sandrakookt.nl! Van kleine amuses voorafgaand aan een lekker menu tot zalige zondagmiddagbaksels om je vingers bij af te likken. En ook recepten om samen met (kleine) kinderen de keuken in te duiken en baby-hapjes zijn op mijn website te vinden.

Lekker koken kost gelukkig geen uren, de meeste gerechten zijn binnen 15-20 minuten gemaakt en hebben niet veel verschillende ingredienten. De doordeweekse recepten kan je bijna allemaal van te voren maken, heerlijk toch na een drukke werkdag alleen nog even opwarmen.

Babyrecepten staan ook op mijn website, geweldig vond ik het om te zien hoe ze alles proefden en gelukkig (bijna altijd) lustten. Mijn dochter en zoon eten tegenwoordig “met de pot mee”, maar ze zijn vaak in de keuken te vinden om te helpen, maar het liefst om te bakken, nou ja eigenlijk om te proeven. En nu ook ons derde kindje de 6 maanden is gepasseerd heb ik veel nieuwe baby recepten voor op sandrakookt.nl.

Elke week probeer ik wel iets nieuws uit, ben je hier benieuwd naar,
volg mij dan voortaan op Facebook, Instagram en Twitter en houd de site in de gaten.
Want die stop ik vol met de leukste culinaire nieuwtjes en uiteraard de allerlekkerste tips.

Geniet nooit met mate !


En graag tot ziens!

Sandra

 

 

0 Comments

Voeg een reactie toe